Menukaart

Van dinsdag tot en met vrijdag serveren we je een selectie van onze gerechten.

Lunchgerechten

Philly cheese steak

gesneden ribeye met cheddar, sla en sriracha saus

11,00

Broodje zalm

met kerrie-crèmefraîchemayonaise en zoetzure komkommer

9,00

Broodje geitenkaas uit de oven

met honing en walnoten

8,50

Spareribs

met friet

19,00

Kleine portie spareribs

met friet

15,00

Salade

 

1,50 p.p.

Diner

Vooraf
Bospaddenstoelensoep

met crème fraîche en droge worst of gerookte zalm


6,50

 
Brood

met olijven-basilicumpesto & ras el hanout-knoflookboter


4,00 p.p.

Hoofdgerechten
Eendenborst

met hazelnoten-boterkorst, bosvruchtensaus, balsamicosiroop


20,50

 
Vis van de dag

met kruidenhollandaise, witlof gebakken in beurre noisette en opperdoezer aardappeltjes


20,50

Shaksuka

met feta, kikkererwten en rijst

19,00

Spareribs

 

19,00

Salade erbij gewild?

 

1,50 p.p.

 

 

 

Dessert
Franse pure chocolademousse

met bosvruchtencompote, chocoladecakeje, salted caramelsaus, een witte chocoladecrème fraîche en een krokantje van sumac en roze peper


8,00

Borrelhapjes

Portie bitterballen

6,50

Nacho’s

9,00

Bittergarnituur

14,50