Menukaart

Van dinsdag tot en met vrijdag serveren we je een selectie van onze gerechten.

Lunchgerechten
Diner

Vooraf
Bospaddenstoelensoep

met crème fraîche en droge worst of gerookte zalm


6,50

 
Brood

met olijven-basilicumpesto & ras el hanout-knoflookboter


4,00 p.p.

Hoofdgerechten
Eendenborst

met hazelnoten-boterkorst, bosvruchtensaus, balsamicosiroop


20,50

 
Vis van de dag

met kruidenhollandaise, witlof gebakken in beurre noisette en opperdoezer aardappeltjes


20,50

Shaksuka

met feta, kikkererwten en rijst

19,00

Spareribs

 

19,00

Salade erbij gewild?

 

1,50 p.p.

 

 

 

Dessert
Franse pure chocolademousse

met bosvruchtencompote, chocoladecakeje, salted caramelsaus, een witte chocoladecrème fraîche en een krokantje van sumac en roze peper


8,00

Borrelhapjes