Reserveren
Eetcafé De Buurvrouw - Oostersingel 152, Groningen ma v.a. 16:00 | di-vr v.a. 12:00 | za v.a. 17:00 | zo gesloten 050 - 318 17 59

Reserveren
  Onzedinerkaart

  Van maandag t/m vrijdag kunt u bij De Buurvrouw terecht voor een lekkere maaltijd. Vanaf 17.00 uur staan we voor u klaar om u te verrassen met onze (h)eerlijke gerechten. Tot 20.30 kunt u bestellingen doen voor het diner. De keuken blijft natuurlijk open tot alle gerechten zijn geserveerd en u rustig van uw maaltijd heeft kunnen genieten.

  Een intiem diner met z’n tweeën of gezellig eten met een groepje vrienden, het kan allemaal bij De Buurvrouw. In een ongedwongen, huiselijke sfeer kunt u rustig genieten van al het lekkers dat onze koks met de grootste zorg en veel vakmanschap voor u bereiden. Bekijk onze veelzijdige dinerkaart en u ontdekt dat er voor iedere smaak en voorkeur voldoende te kiezen valt.

  Bij een lekkere maaltijd hoort een goed glas wijn. We hebben een ruime keus voor u op onze wijnkaart staan.

  Wilt u met een grote groep komen eten? Reserveer dan even, zodat we alles voor u naar wens kunnen regelen.


  Voorgerechten

  (*) is vegetarisch
  Meer weten over eventuele allergenen in onze gerechten? Wij hebben een speciale allergenenkaart!

  Hoofdgerechten
  Nagerechten
   

  Stadsschouwburg

  Gaat u later op de avond naar een voorstelling in de schouwburg, meld dit vooraf even aan de bediening. Wij houden er dan rekening mee bij het diner, zodat u op tijd bij de voorstelling bent.