Buurvrouws Catering

Wij verzorgen ook catering voor bedrijven en particulieren in Groningen en omstreken. Dus hebt u een feest, bedrijfsevenement of een groot diner? Wij kunnen de hapjes, drankjes en gerechten voor u verzorgen!

Lunch

Graag bezorgen wij een lunch aan huis, bij uw bedrijf of tijdens een evenement. Van een eenvoudige tot uitgebreide of luxe lunch; De Buurvrouw kan het allemaal voor u bereiden. Dus wilt u een goed verzorgde lunch met lekkere broodjes, arepas, wraps, soep, tosti’s, kroketten, etc.? Dan moet u bij De Buurvrouw zijn. In overleg is er van alles mogelijk.

Diner

Een groot diner voor familie of vrienden organiseren is altijd een hele klus. Hebt u geen zin in al dat gedoe? Wij verzorgen het graag voor u en brengen het bij u thuis. Natuurlijk overleggen we met u over welke gerechten er op het menu komen. Ook een kerstdiner kunnen we bij u thuis bezorgen.

Feesten

Een hapje en drankje horen bij ieder feest. Wij kunnen beide voor u verzorgen. Voor een bruiloftsfeest maken we ook graag de bruidstaart.

Barbecue

We kunnen een compleet barbecuepakket voor u samenstellen. Natuurlijk zitten Buurvrouws befaamde spareribs hier ook bij.


Belangstelling voor catering (in Groningen e.o.) door De Buurvrouw? Neem dan even contact met ons op.