Algemene informatie

Eetcafé De Buurvrouw is eigendom van Selena BV te Groningen, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. 58264191.

Adres: Oostersingel 152, 9711 XL Groningen.
Tel.: 050-318 17 59
Bank: NL61 SNSB 0861 3874 81
BTW: NL852952387B01

 

Betaalwijze

In onze branche, de horeca, is het gebruikelijk om leveringen direct af te rekenen. U kunt daarbij kiezen uit contante of pin-betaling.
Alleen wanneer dit van te voren door ons met u is afgesproken is het mogelijk om pas na toezending van een factuur te betalen. In dat geval gelden onderstaande spelregels:

 

 

Algemene voorwaarden

Tenzij in bovenstaande anders is vermeld, hanteert Selena BV voor al haar diensten, leveringen, offertes en overeenkomsten de Universele Voorwaarden Horeca (UVH) van Koninklijke Horeca Nederland. Deze voorwaarden zijn hier als pdf-bestand te downloaden.
Gegeven de huidige situatie t.a.v. de volksgezondheid kunnen in aanvulling op de Algemene Voorwaarden tevens afzonderlijke Corona-regels van toepassing zijn.

 

Privacy en gegevensverwerking

Op grond van wet- en regelgeving zijn we verplicht u te informeren omtrent onze verwerking van privacy-gevoelige gegevens. Daarover vindt u alles op de pagina Cookies, uw privacy en onze gegevensverwerking.

 

Tot slot

Hoewel de informatie op deze website en in andere publicaties van Selena BV met veel zorg is samengesteld, bindt de geboden informatie Selena BV op geen enkele wijze.