De Buurvrouw is een gezellig eetcafé in Groningen. In een ongedwongen sfeer kunt u er genieten van een lunch, diner of drankje. Of u nu met z'n tweeën komt of met een grote groep, wij weten altijd iets voor u te regelen.

De kaart biedt een keur aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten, die volledig in eigen keuken worden bereid. Naast de gebruikelijke eetcafégerechten kunt u er ook smullen van bijzondere creaties, waaraan de koks hun eigen twist geven.

Het team van De Buurvrouw wil haar gasten graag verwennen. De koks streven ernaar om u steeds te verrassen met bijzondere, op het seizoen afgestemde gerechten gemaakt van eerlijke producten. Naast de regelmatig wisselende kaart is er De Buurvrouw special, waarbij de koks zich uitleven in het bereiden van originele gerechten. De echte 'avonturier' kan zich laten verrassen met een 3-gangenmenu van de chef.

Buurten bij De Buurvrouw is in een gezellige sfeer genieten van verrassende gerechten, die met liefde en vakmanschap voor u zijn bereid en met een glimlach worden geserveerd.


Gaat u later op de avond naar een voorstelling in de schouwburg, meldt dit vooraf even aan de bediening. Wij houden er dan rekening mee bij het diner, zodat u op tijd bij de voorstelling bent.

Eetcafé De Buurvrouw
Deel deze pagina Facebook Twitter
Eat & Take Away
Soms hebt u weinig tijd om te lunchen. U kunt uw broodje, maaltijdsalade of spareribs dan ook laten verpakken en meenemen. Afhalen van maaltijdsalades en spareribs kan ook 's avonds vanaf 17.00 uur.
Openingstijden
De Buurvrouw is geopend:
ma t/m vr: v.a. 12.00 uur
za en zo: v.a. 17.00 uur
(De keuken neemt tot 20.30 uur bestellingen aan voor het diner)
Twitter en Facebook
Volg ons op Twitter